:: News :: |
21/08/2023
סינרי משחררים שיר חדש!
סינרי ממשיכים לתת לנו בראש עם שירים חדשים!
היום הם שחררו שיר חדש בשם Somber, הנה ההודעה הרשמית מטעם הלהקה:
"הבוקר שחררנו את הסינגל השני שלנו Somber מהאיפי החדש Below The Summit שעתיד לצאת ב29 בספטמבר!
בספטמבר גם נצא לטור דחיפה לאיפי החדש באנגליה ונסיים בהופעה בפסטיבל Metal Gates ברומניה שם נופיע עם Rotting Christ, Katatonia וBatushka .
הזמנה מוקדמת של האיפי תתחיל בקרוב בינתיים הקשיבו לSomber בספוטיפיי או עם קליפ האנימציה החדש ביו טיוב."
ואנחנו אומרים:
יש פה קליק חתיך למטה שייקח אתכם ישירות אל הקליפ!
|
|
:: More News :: |
11/08/2023
הרכב המטאלקור/אלטרנטיב הישראלי Nice Until משחרר שיר חדש בשם
Last Man Standing, להלן ההודעה הרשמית מטעם הלהקה:
"Last Man Standing, הוא השיר הראשון שאנחנו משחררים מתוך האיפי הקרוב שלנו.
השיר מתאר את סיפורו של הלוחם האחרון בקרב בין נושאי האור לבין אנשי הצל.
הקרב היה עקוב מדם, השורד האחרון מגיע אל אגם שקט ורגוע כשהוא מניח שהקרב הסתיים.
הקרב הפיזי אכן הסתיים, אבל המאבק הפנימי המתרחש בתוכו והזיכרונות הטראגיים לא עוזבים אותו,
והוא מבין שהמאבק האמתי עוד לפניו.
Nice Until הם:
עידן - קולות
דוד - גיטרות
אושרי - בס
איתי - גיטרות
סאן - תופים
הקליפ המלא לשיר נמצא ביוטיוב, לכו לראות אותו!!"
|
07/08/2023
להקת המטאל Graveworm מגיעה לישראל!
להלן ההודעה הרשמית מטעם ההפקה:
"Graveworm היא להקת מטאל איטלקית ותיקה שנוסדה בשנת 1992. סגנונם מוגדר כ"מטאל קיצוני", "סימפוניק בלאק מטאל" ו"גות'יק מטאל". גרייבוורם הוציאה עשרה אלבומי אולפן תחת הלייבלים הגדולים ביותר במטאל, לרבות Nuclear Blast ו-Napalm Records.
הלהקה הופיעה במגוון פסטיבלים, כאשר Wacken הוא הראשי שבהם. זאת ועוד, בשנת 2006 גרייבוורם יצאה לסיבוב הופעות בצפון אמריקה יחד עם Kataklysm, Vader ו-Destruction. הלהקה עברה שינויי הרכב לא מעטים, אך מאז ומתמיד הונהגה על ידי סולנה - Stefan Fiori - מה שתרם לסגנון שירה אחיד לאורך השנים, אך גם לשינויי סאונד וסגנון שהביאו ללהקה רפרטואר עשיר, שבו יש אף לא מעט קאברים לשירים מפורסמים מאוד של אמנים מתחום הפופ והרוק (The Police, Bonnie Tyler, R.E.M...)
להקה אורחת: Winterhorde - ותיקי הבלאק מטאל הסימפוני, מגיעים מהצפון ממש לקראת יציאת האלבום החדש של ההרכב.
ההופעה תתקיים במועדון "הגאגארין" בתל אביב בתאריך 18.11.2023
דלתות: 20:00
100 כרטיסים הראשונים במחיר מיוחד!
|
17/07/2023
חברי הלהקה האוקראינית העולה Ignea הודיעו היום כי לצערם נאלצים לבטל את ההופעות הצפויות בפסטיבלים Metal Days, Summer Breeze ו-Leyendes Del Rock.
ההופעות בוטלו עקב הצורך של שניים מחברי הלהקה להישאר באוקראינה בזמינות לגיוס, בעקבות פלישת רוסיה לאוקראינה והלחימה במדינה שנמשכת כבר קרוב לשנה וחצי.
הלהקה, שפועלת רבות בנושא עידוד מודעות ותמיכה באוקראינה, ציינה שהמצב במדינה מייצר מציאות בלתי אפשרית לאזרחים ועל אחת כמה וכמה ללהקות שמבקשות להמשיך בשגרה.
הלהקה ביקשה ממעריציה להמשיך לתמוך בה ובאוקראינה, וציינה שתמשיך בפעילותה לטובת אוקראינה מחד וליצירת מוזיקה והופעות מאידך.
אלבומם השלישי של הלהקה, Dreams of Lands Unseen, יצא באפריל השנה בNapalm Records ולא ניתן להתעלם מאווירת המלחמה שקיימת בו.
|
06/07/2023
הרכב הת'ראש הישראלי מבשר על אלבום חדש שעומד להשתחרר.
הנה מה שהיה להרכב לספר לנו על האלבום המתקרב:
"אנחנו שמחים לבשר על כך שהאלבום הבא שלנו:
Paranoia of the Tyrant יוצא ב 9 באוגוסט לכל הפלטפורמות הדיגיטליות בהוצאה עצמית.
עבדנו עליו קשה ולמרות כל הקשיים הצלחנו ליצור באמת את מה שרצינו להביא לאוזני מעריצי הת'ראש מטאל בארץ ובעולם.
האלבום כולל תשעה שירים בהפקה של אלכס זבולון והוקלט כולו באולפני A.G.
סטריידנט הם:
מיכאל שליאפוצ'ני - שירה, גיטרה
אנדריי גלצ'בסקי - תופים
יניב אלקלעי - גיטרה
ארטיום אפקישב - בס
Track list:
1. Hard-Bitten
2. Paranoia of the Tyrant
3. War
4. End It
5. Sick Irony
6. Today Is on Display
7. Incarnated
8. Under My Flag
9. Deal With the Beast
סקרנים לגלות איך נשמע האלבום החדש שלנו?
תנו קליק פה למטה ותהיו בין הראשונים לשמוע אותו כשהוא יצא לאוויר העולם!"
|
01/07/2023
הרכב הפרוג מטאל הישראלי Scalar ממשיך להפגיז סינגלים, ואחרי Epiphany ו Another Shadow, יצא היום סינגל חדש ומפוצץ בשם Design.
הנה מה שהיה להרכב לספר לנו על השיר החדש שלהם:
"השיר מדבר על התדרדרותו של המין האנושי עקב טיפוח תודעת הבורות וההרס הבלתי נמנע של כדור הארץ.
הסינגל יוצא יחד עם קליפ מפוצץ עם אורח מיוחד בדמות רן ירושלמי מ Walkways!
מוזמנים לצפות בקליפ המלא, הלינק נמצא ממש פה למטה - ואל תשכחו להשאיר לייק ותגובה אם אהבתם!"
|
|
|
|